Pitabrød med strimlet svinekjøtt og karrimajones

Enkelt
20 min.
Når hverdagen er hektisk er det fint å ha raske middagsalternativer å ty til. Denne retten med fylt pitabrød lager du på 20 minutter, og den er dessuten full av gode smaker fra karri og friske epler.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 220 grader.

Karrimajones:

  1. Bland sammen Mills majones og karripulver i en skål.

  2. Skrell eplet, fjern kjernen og del eplet i små biter.

  3. Ha eplebitene over i majonesblandingen og press over sitronsaft. Rør godt om og sett skålen i kjøleskapet frem til servering.

Pitabrød med svin:

  1. Varm opp en stekepanne på middels sterk varme med Mills soyaolje.

  2. Ha strimlet svinekjøtt over i pannen og stek kjøttet mens du vender bitene ofte med stekespaden. Ta stekepannen av varmen så snart kjøttbitene er gjennomstekt. Det er avhengig av tykkelsen på bitene, men vil ta rundt fem minutter. Smak til med salt og pepper.

  3. Legg pitabrødene inn i den varme stekeovnen og varm brødene i 3 minutter.

  4. Finhakk salaten.

  5. Server pitabrødene med salat, strimlet svinekjøtt og karrimajones.

Antall porsjoner:

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Fiskeburger med kremet ingefærdressing

Enkelt
30 min.

Parmesanfries med urtemajones

Enkelt
50 min.

Poke bowl med chilimajones

Enkelt
30 min.