Bananmuffins med müsli

Enkelt
40 min.
Müsli kan spises på andre måter enn med melk. I disse bananmuffinsene har vi puttet müsli i røra - resultatet er sunne og mettende muffins som passer ypperlig til frokost, mellommåltid eller som en liten overraskelse i matboksen. Oppskriften gir cirka 12 bananmuffins.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Varm opp ovnen til 175 grader.

Bland sammen smeltet Soft Flora, lønnesirup, egg, moste bananer og yoghurt i en bolle.

Tilsett bakepulver, vaniljesukker, salt, kanel, mel og müsli, og rør til du har en jevn og tykk røre.

Fordel røren i 12 muffinsformer.

Stek i 25 minutter og avkjøl på en rist.

 

Antall porsjoner:

  • 100 g Soft Flora Steke og Bake
  • 1 dl lønnesirup (kan erstattes med honning)
  • 2 stk egg
  • 3 stk moste bananer
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 0.5 ts salt
  • 1 ts kanel
  • 4 dl finmalt sammalt hvetemel
  • 1 dl valgfri müsli

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Soft Flora Steke og Bake

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Mangomuffins med havre og kokos

Enkelt
45 min.

Frokostgrøt med revet eple

Enkelt
10 min.

Melkefrie frokostlapper med pære og ingefær

Enkelt
60 min.