Disse glutenfrie rundstykkene er luftige og toppet med smakfulle sesamfrø og solsikkekjerner. Dette er en enkel oppskrift det er enkelt å lykkes med og som kan nytes av alle – både de med og uten glutenallergi.

Kommentarer

  • Ruth Ester Rosland

    Hei har dere forandret melmengden på oppskriften?

    • Cecilie

      Hei Ruth Ester! Tusen takk for påminnelsen 😊 Vi setter veldig stor pris på tilbakemeldinger på oppskriftene våre, både når de er gode, og når de må sjekkes en gang til. Dessverre hadde denne gått i glemmeboka, men vi skal få sett på den så snart som mulig.

    • Cecilie

      Hei igjen! Da har vår oppskriftsansvarlige fått testet denne, og det stemmer at det var for lite glutenfri melblanding i oppskriften. Den er nå justert med korrekte mengder mel. Lykke til med bakingen, og beklager ulempene feilen medførte! 🙂

  • Kari Kristoffersen

    Her var det vel alt for lite mel i oppskriften? Det ble «velling».

    • Cecilie

      Hei Kari! Det var leit å høre at baksten ikke ble vellykket. Velling skal det ikke bli, nei, så vi skal få vår oppskriftsansvarlige til å se på den, og gi deg tilbakemelding så fort som mulig.

      • kari

        Hei, baksten ble veldig vellykket, jeg hadde i ekstra med fint mel. De ble luftige og gode 😀

        • Cecilie

          Så godt å høre, takk for tilbakemeldingen!