Grove gresskarmuffins

Middels
50 min.
Skal du lage lyslykt til Halloween? Ikke kast innholdet, det kan nemlig bli til nydelige gresskarmuffins. Bare prøv denne enkle oppskriften, som gir 12 muffins.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Fjern skall og frø fra gresskarkjøttet og kutt det i små terninger. Kok til det er mørt og sil av vannet. Moses godt med en stavmikser.

  2. Pisk eggene luftige og bland med smeltet Soft Flora og gresskarpureen.

  3. Bland alt det tørre: havregryn, mel, bakepulver, brunt sukker og krydder og rør det inn i det våte.

  4. Fordel røren på 12 muffinsformer og stek dem midt i ovnen på 180 grader i cirka 20 minutter. Avkjøl på rist og nyt nystekte gresskarmuffins til frokost.

Antall porsjoner:

  • 400 g fersk gresskar, eller 3 dl ferdig gresskarpuré
  • 2 stk egg
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl Fibra fullkornshvetemel
  • 1.5 dl siktet hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 0.5 dl brunt sukker
  • 1 ts kanel
  • 0.5 ts ingefær
  • 0.5 ts nellik
  • 4 ss Soft Flora Steke og Bake

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Soft Flora Steke og Bake

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Mangomuffins med havre og kokos

Enkelt
45 min.

Frokostgrøt med revet eple

Enkelt
10 min.

Melkefrie frokostlapper med pære og ingefær

Enkelt
60 min.