Grove pizzasnurrer

Enkelt
120 min.
Grove pizzasnurrer med tomat, skinke og ost er populære både i matpakken, barnebursdagen og som turmat. Pizzasnurrene er også ypperlige å fryse ned og kan enkelt tines opp ved å la de stå i kjøleskapet natten over eller ved å varme de opp på 140 grader i ca. 12 minutter. Oppskriften gir cirka 16 pizzasnurrer.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha hvetemel, sammalt hvetemel, tørrgjær og salt i en bakebolle.

  2. Smelt Soft Flora Steke og Bake i en liten kjele eller i mikrobølgeovnen. Ha vann og Soft Flora Steke og Bake i melblandingen og elt deigen i en kjøkkenmaskin med eltekrok i 10 minutter.

  3. Dekk bakebollen med et fuktig kjøkkenhåndkle eller plast, og la deigen heve i ca. 60 minutter, eller til den har doblet i størrelse.

  4. Dryss litt mel over kjøkkenbenken og ha deigen over på benken. Kjevle ut deigen til et kvadrat på ca. 60×60 cm.

  5. Fordel pizzasausen over deigen.

  6. Finhakk løk, paprika og skinke, og fordel disse over pizzadeigen.

  7. Dryss over revet ost.

  8. Rull deigen sammen til en pølse og del i skiver som er cirka 2 centimeter brede.

  9. Legg pizzasnurrene med snittflaten opp på en stekeplate med bakepapir, og la dem etterheve i 20 minutter under et kjøkkenhåndkle.

  10. Varm opp ovnen til 200 grader.

  11. Pensle pizzasnurrene med et sammenvispet egg og stek dem på midterste rille i cirka 15 minutter.

  12. La dem avkjøle helt før du eventuelt fryser dem ned.

Antall porsjoner:

  • 250 gram siktet hvetemel
  • 350 gram finmalt sammalt hvetemel
  • 1 pk tørrgjær
  • 0.5 ts salt
  • 4 ss Soft Flora Steke og Bake
  • 4 dl romtemperert vann
  • Fyll:
  • 150 gram pizzasaus
  • 0.5 stk gul løk
  • 1 stk paprika
  • 150 gram skinke
  • 200 gram revet ost
  • 1 stk egg (til pensling)

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Soft Flora Steke og Bake

Kommentarer

  • Bruker
    Bakeglad

    Begynn alltid med smeltet margarin og væske i en gjærdeig. Fortsett med det grove melet og reguler til slutt fasheten på deigen med det fine melet

    • Mills
      Cecilie,

      Hei!
      Takk for innspillet. Det er som regel flere veier til mål – også når det gjelder oppskrifter. Den lange eltetiden gjør at væsken får trekke godt inn i melet og vi synes denne fremgangsmåten gir et saftig og godt resultat 😊

Lignende oppskrifter