
Grove pizzasnurrer
Slik gjør du
-
Ha hvetemel, sammalt hvetemel, tørrgjær og salt i en bakebolle.
-
Smelt Soft Flora Steke og Bake i en liten kjele eller i mikrobølgeovnen. Ha vann og Soft Flora Steke og Bake i melblandingen og elt deigen i en kjøkkenmaskin med eltekrok i 10 minutter.
-
Dekk bakebollen med et fuktig kjøkkenhåndkle eller plast, og la deigen heve i ca. 60 minutter, eller til den har doblet i størrelse.
-
Dryss litt mel over kjøkkenbenken og ha deigen over på benken. Kjevle ut deigen til et kvadrat på ca. 60×60 cm.
-
Fordel pizzasausen over deigen.
-
Finhakk løk, paprika og skinke, og fordel disse over pizzadeigen.
-
Dryss over revet ost.
-
Rull deigen sammen til en pølse og del i skiver som er cirka 2 centimeter brede.
-
Legg pizzasnurrene med snittflaten opp på en stekeplate med bakepapir, og la dem etterheve i 20 minutter under et kjøkkenhåndkle.
-
Varm opp ovnen til 200 grader.
-
Pensle pizzasnurrene med et sammenvispet egg og stek dem på midterste rille i cirka 15 minutter.
-
La dem avkjøle helt før du eventuelt fryser dem ned.
Antall porsjoner:
- 250 gram siktet hvetemel
- 350 gram finmalt sammalt hvetemel
- 1 pk tørrgjær
- 0.5 ts salt
- 4 ss Soft Flora Steke og Bake
- 4 dl romtemperert vann
- Fyll:
- 150 gram pizzasaus
- 0.5 stk gul løk
- 1 stk paprika
- 150 gram skinke
- 200 gram revet ost
- 1 stk egg (til pensling)
Produkter i oppskriften

Begynn alltid med smeltet margarin og væske i en gjærdeig. Fortsett med det grove melet og reguler til slutt fasheten på deigen med det fine melet