
Grove pølsehorn
Disse pølsehornene er laget av en grov og eltefri deig. Forbered deigen kvelden i forveien, og du har pølsehornene klare på rekordtid. Pølsehornene er ypperlige å ta med seg på tur og barna vil garantert elske å dyppe dem i ketchup. Oppskriften gir ca. 16 pølsehorn.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Ha hvetemel, sammalt spelt, tørrgjær og salt i en bolle.
-
Smelt Soft Flora Steke og Bake i en liten kjele eller mikrobølgeovn. Ha vann og Soft Flora Steke og Bake i melblandingen og bland det sammen til du har en klissete deig.
-
Dekk til bollen med plast og la den heve på kjøkkenbenken i 8-12 timer.
-
Varm opp ovnen til 200 grader.
-
Kjevle deigen til en stor sirkel. Skjær sirkelen i 16 deler som en pizza, og del grillpølsene i to.
-
Legg pølsene mot enden av trekanten og rull den sammen inn mot midten.
-
Legg pølsehornene på et stekebrett med bakepapir.
-
La de etterheve under forkle i ca. 30 minutter. Pensle dem med et sammenvispet egg og stek på midterste rille i 10 – 12 minutter.
Antall porsjoner:
- 150 gram hvetemel
- 150 gram sammalt spelt
- 0.5 ts tørrgjær
- 0.5 ts salt
- 1 ss Soft Flora Steke og Bake
- 2 dl vann
- 8 stk grillpølser
- 1 stk egg til pensling
Produkter i oppskriften

Kommentarer