Grove pølsehorn

Middels
140 min.
Disse pølsehornene er laget av en grov og eltefri deig. Forbered deigen kvelden i forveien, og du har pølsehornene klare på rekordtid. Pølsehornene er ypperlige å ta med seg på tur og barna vil garantert elske å dyppe dem i ketchup. Oppskriften gir ca. 16 pølsehorn.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha hvetemel, sammalt spelt, tørrgjær og salt i en bolle.

  2. Smelt Soft Flora Steke og Bake i en liten kjele eller mikrobølgeovn. Ha vann og Soft Flora Steke og Bake i melblandingen og bland det sammen til du har en klissete deig.

  3. Dekk til bollen med plast og la den heve på kjøkkenbenken i 8-12 timer.

  4. Varm opp ovnen til 200 grader.

  5. Kjevle deigen til en stor sirkel. Skjær sirkelen i 16 deler som en pizza, og del grillpølsene i to.

  6. Legg pølsene mot enden av trekanten og rull den sammen inn mot midten.

  7. Legg pølsehornene på et stekebrett med bakepapir.

  8. La de etterheve under forkle i ca. 30 minutter. Pensle dem med et sammenvispet egg og stek på midterste rille i 10 – 12 minutter.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Soft Flora Steke og Bake

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Eltefrie grove horn med ost og skinke

Enkelt
110 min.

Eltefri minipizza med pepperoni

Enkelt
110 min.

Eltefrie osterundstykker

Enkelt
110 min.