Grove pølsehorn

Middels
140 min.
Disse pølsehornene er laget av en grov og eltefri deig. Forbered deigen kvelden i forveien, og du har pølsehornene klare på rekordtid. Pølsehornene er ypperlige å ta med seg på tur og barna vil garantert elske å dyppe dem i ketchup. Oppskriften gir ca. 16 pølsehorn.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha hvetemel, sammalt spelt, tørrgjær og salt i en bolle.

  2. Smelt Soft Flora Steke og Bake i en liten kjele eller mikrobølgeovn. Ha vann og Soft Flora Steke og Bake i melblandingen og bland det sammen til du har en klissete deig.

  3. Dekk til bollen med plast og la den heve på kjøkkenbenken i 8-12 timer.

  4. Varm opp ovnen til 200 grader.

  5. Kjevle deigen til en stor sirkel. Skjær sirkelen i 16 deler som en pizza, og del grillpølsene i to.

  6. Legg pølsene mot enden av trekanten og rull den sammen inn mot midten.

  7. Legg pølsehornene på et stekebrett med bakepapir.

  8. La de etterheve under forkle i ca. 30 minutter. Pensle dem med et sammenvispet egg og stek på midterste rille i 10 – 12 minutter.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Soft Flora Steke og Bake

Kommentarer

Lignende oppskrifter