
Scones uten melk
Ingenting smaker bedre enn rykende ferske scones til helgefrokosten! Disse er uten melk, halvgrove og inneholder lite sukker - i tillegg er de superenkle å lage. Setter du i gang nå, har du nydelige, nystekte scones på 30 minutter.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 200 grader.
-
Bland alle de tørre ingrediensene: mel, bakepulver, salt og sukker i en bolle. Så smuldrer du Soft Flora Spesial i melblandingen, slik at du får en grynet masse. Ha så i havremelken og rør deigen sammen. Pass på at du ikke elter for mye, da får du nemlig harde scones.
-
Del deigen i to like store emner, klapp dem flate til de er ca. 2 cm høye, og legg dem på en bakepapirkledd stekeplate. Snitt et kryss i hvert emne med en skarp kniv.
-
Stekes på 200 grader i ca. 15-20 minutter.
Antall porsjoner:
- 230 g hvetemel
- 180 g sammalt hvete, fin
- 3 ts bakepulver
- 0.5 ts salt
- 1 ss sukker
- 75 g Soft Flora Spesial
- 2.5 dl havremelk
Produkter i oppskriften

Hei!!
Hvor mange scones blir det av 1 porsjon?
Mvh Marit Sofie