Grøt kokt på mandelmel og mandelmelk smaker nydelig og metter godt. Mandlegrøt er enkelt å lage og kan spises på samme måte som vanlig grøt. Vi synes den smaker herlig med hakkede mandler og friske blåbær. Denne oppskriften er uten melk og gluten og passer derfor fint for deg som har allergier.

Ingredienser

1 porsjon

3 dl mandelmel (ca. 60 gram)
2.5 dl mandelmelk
5 stk mandler
1 neve blåbær

Produkter i oppskriften

Soft Flora Spesial
Soft Flora Uten melk og soya
Soft Flora Uten melk og soya er beregnet for deg som har intoleranse eller er allergisk mot melk … Les mer

Kommentarer

  • Lalla Aulie

    Hvordan kan dette bli grøt? Vil heller kalle det suppe 😖

    • Cecilie,

      Hei Laila! Det var leit å høre at grøten ikke ble vellykket. Du kan spe med mer mandelmel hvis den blir for tynn. Lykke til hvis du prøver igjen 🙂