Grove blåbærvafler
Med disse blåbærvaflene kan du droppe blåbærsyltetøyet og heller nyte smaken av varme blåbær i vaflene. Vaflene inneholder grovt mel og metter derfor godt, mens kanelen gir sødme uten å måtte bruke for mye sukker. Blåbærvaflene passer derfor like godt til matpakken som til dessert. Oppskriften gir cirka 8 vaffelplater.
Ingredienser
Til servering
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Bland sammen hvetemel, sammalt hvetemel, bakepulver, sukker og kanel i en bolle.
2. Pisk sammen egg og melk i en egen bolle.
3. Smelt Soft Flora Steke og Bake og bland med egg- og melkeblandingen.
4. Hell alt over i melblandingen og rør godt om til du har en jevn vaffelrøre.
5. La vaffelrøren svelle i 15 minutter.
6. Ha i frosne blåbær og rør om.
7. Varm opp vaffeljernet til middels varme og stek vaflene på vanlig måte.
8. Server gjerne med ferske blåbær og vaniljekesam.
Kommentarer