PS. Nederst på siden finner du en enkel påskequiz som hele familien kan bryne seg på under påskefrokosten.

Eltefritt valnøttbrød

Dette saftige eltefrie brødet er enkelt å lage og gir deg rykende ferskt brød til frokost med minimal innsats. Valnøttene gir brødet en smak som går perfekt sammen med klassiske pålegg som skinke, eggesalat, rødbetsalat eller brunost.

Tid: 110 min + en natts heving

Tips! Vil du ha rykende ferskt brød samme dag? Bruk en halv pose tørrgjær og la deigen heve i 2 timer.

Eltefritt gulrotbrød

Det finnes flere grunner til å tilsette litt revet gulrot i brødet. Gulroten gir en nydelig søtlig smak på brødet, og kanskje viktigst av alt: den sørger for at brødet blir supersaftig. Ikke minst får det en ekstra gyllen farge som passer perfekt inn på frokostbordet til påsken. Sett deigen kvelden i forveien og nyt nydelig nystekt brød til frokost.

Tid: 110 min + en natts heving

Scones for melkeallergikeren

Rykende ferske scones gir en ekstra følelse av kos til frokosten. Denne oppskriften er uten melk, halvgrove og inneholder lite sukker. I tillegg er de veldig enkle å lage. Og det beste av alt: de kan lages på bare en halvtime!

Glutenfritt brød

Dette luftige og smakfulle brødet kan du lage både uten elting, brødform og gryte – enklere blir det ikke! Deigen røres raskt sammen og heves over natten. Perfekt for sparsomt utstyrte kjøkken.