Eltefritt matpakkebrød

Eltefritt brød som verken trenger knaing eller langtidsheving. Resultatet er et nydelig, saftig og mettende matpakkebrød med mye smak. Brødet holder seg godt, og smaker nesten bedre en dag eller to etter baking.

Tilbredningstid: 2 timer og 10 min

 

Saftig yoghurtbrød med aprikos

Yoghurtbrød trenger ingen heving og er klart på en liten time. Yoghurten gjør brødet supersaftig, mens aprikos setter en søt og god smak.

Tid: 60 min

Eltefrie frokostbriks

Krever ingen elting og heves om natten slik at du ha nystekte frokostbriks både til frokost og i matpakken. Fremgangsmåten vi har brukt i denne oppskriften sørger for at frokostbriksene både blir luftige og supersaftige. Oppskriften gir 8 frokostbriks.

Tid: 2 timer og 15 minutter + en natts heving

Eltefritt glutenfritt brød

Dette luftige og smakfulle brødet kan du lage både uten elting, brødform og gryte – enklere blir det ikke! Deigen røres raskt sammen og heves over natten. Et enkelt triks under stekingen gir brødet knasende sprø skorpe.

Tid: 2 timer + heving over natten

Irsk sodabrød

Irsk sodabrød, eller natronbrød som det også kalles, er beviset på at du ikke trenger gjær og hevetid for å få et luftig og saftig brød. Hemmeligheten bak irenes enkle favorittbrød er natron i kombinasjon med et syrlig melkeprodukt. Denne alliansen gjør at du får rykende ferskt brød klart på 40 minutter. Perfekt når du ikke har tid til å vente på gjærbaksten.

Tid: 40 minutter