Grove gresskarmuffins
Middels
50 min
Skal du lage lyslykt til Halloween? Ikke kast innholdet, det kan nemlig bli til nydelige gresskarmuffins. Bare prøv denne enkle oppskriften, som gir 12 muffins.
Ingredienser
2 porsjon
400 g fersk gresskar, eller 3 dl ferdig gresskarpuré
2 stk egg
2 dl lettkokte havregryn
2 dl Fibra fullkornshvetemel
1.5 dl siktet hvetemel
2 ts bakepulver
0.5 dl brunt sukker
1 ts kanel
0.5 ts ingefær
0.5 ts nellik
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Slik gjør du
1. Fjern skall og frø fra gresskarkjøttet og kutt det i små terninger. Kok til det er mørt og sil av vannet. Moses godt med en stavmikser.
2. Pisk eggene luftige og bland med smeltet Soft Flora og gresskarpureen.
3. Bland alt det tørre: havregryn, mel, bakepulver, brunt sukker og krydder og rør det inn i det våte.
4. Fordel røren på 12 muffinsformer og stek dem midt i ovnen på 180 grader i cirka 20 minutter. Avkjøl på rist og nyt nystekte gresskarmuffins til frokost.
Kommentarer