Grove pizzasnurrer med tomat, skinke og ost er populære både i matpakken, barnebursdagen og som turmat. Pizzasnurrene er også ypperlige å fryse ned og kan enkelt tines opp ved å la de stå i kjøleskapet natten over eller ved å varme de opp på 140 grader i ca. 12 minutter. Oppskriften gir cirka 16 pizzasnurrer.

Ingredienser

1 porsjon

250 gram siktet hvetemel
350 gram finmalt sammalt hvetemel
1 pk tørrgjær
0.5 ts salt
4 dl romtemperert vann

Fyll

150 gram pizzasaus
0.5 stk gul løk
1 stk paprika
150 gram skinke
200 gram revet ost
1 stk egg (til pensling)

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer

Kommentarer

  • Bakeglad

    Begynn alltid med smeltet margarin og væske i en gjærdeig. Fortsett med det grove melet og reguler til slutt fasheten på deigen med det fine melet

    • Anne Cathrine

      Hei!
      Takk for innspillet. Det er som regel flere veier til mål – også når det gjelder oppskrifter. Den lange eltetiden gjør at væsken får trekke godt inn i melet og vi synes denne fremgangsmåten gir et saftig og godt resultat 😊