Grove pølsehorn
Disse pølsehornene er laget av en grov og eltefri deig. Forbered deigen kvelden i forveien, og du har pølsehornene klare på rekordtid. Pølsehornene er ypperlige å ta med seg på tur og barna vil garantert elske å dyppe dem i ketchup. Oppskriften gir ca. 16 pølsehorn.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Ha hvetemel, sammalt spelt, tørrgjær og salt i en bolle.
2. Smelt Soft Flora Steke og Bake i en liten kjele eller mikrobølgeovn. Ha vann og Soft Flora Steke og Bake i melblandingen og bland det sammen til du har en klissete deig.
3. Dekk til bollen med plast og la den heve på kjøkkenbenken i 8-12 timer.
4. Varm opp ovnen til 200 grader.
5. Kjevle deigen til en stor sirkel. Skjær sirkelen i 16 deler som en pizza, og del grillpølsene i to.
6. Legg pølsene mot enden av trekanten og rull den sammen inn mot midten.
7. Legg pølsehornene på et stekebrett med bakepapir.
8. La de etterheve under forkle i ca. 30 minutter. Pensle dem med et sammenvispet egg og stek på midterste rille i 10 – 12 minutter.
Kommentarer