Grove scones med eple og kanel
Enkel
35 min
Grove scones heves med bakepulver i stedet for gjær og er derfor perfekt når du vil ha nystekt bakst til helgefrokosten. Denne varianten er tilsatt eple og kanel og resultatet er saftige scones som smaker og lukter nydelig. Det grove melet gjør at de metter godt, og fint kan puttes i matboksen.
Ingredienser
1 porsjon
5 dl siktet hvetemel
3 dl sammalt hvetemel, finmalt
2 ts bakepulver
1 ts kanel
100 gram Soft Flora Steke og Bake
0.5 dl eplemos
2 dl yoghurt naturell
2.5 dl melk
1 stk eple
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Kjempe populært i barnehagen. Har baket disse to gang i sommer. Lagde eplemos selv, som en måte å bli kvidd epler som er litt på kanten.
Hei May Helen! Så hyggelig å høre at disse falt i smak, og takk for tips om å lage eplemos selv! 🙂