Disse havrelappene er både smakfulle, saftige og metter godt. De egner seg godt til både frokost, lunsj og kvelds, og smaker nydelig med søt topping som rørte bær eller salt pålegg. Oppskriften gir cirka 16 havrelapper.

Kommentarer

  • Elisabeth

    Alt for mye salt i! Og for lite melk i oppskriften..

    • Cecilie,

      Hei Elisabeth! Tusen takk for ditt innspill om at oppskriften inneholder for lite væske. Du har helt rett! Etter å ha sjekket oppskriften nå retter vi feilen og oppdaterer med økt mengde væske. Beklager ulempene det medførte for deg, og vi håper du vil ta sjansen på å prøve igjen senere. Lykke til! 🙂

  • Silje

    Jeg syns de ble kjempegode! Tok i litt ekstra vann og cottage cheese. Veldig saftige og gode!

    • Cecilie,

      Hei Silje! Så hyggelig at de falt i smak, takk for tilbakemeldingen! 🙂

  • Kristin

    Dette ble tørre brødpucker, minner mer om scones. Tilsatt mer og mer melk, uten at dette blir lapper =(

    • Cecilie,

      Så leit at resultatet ikke ble som forventet, Kristin. Vi har testet oppskriften flere ganger og har fått fine lapper så det er vanskelig å si hva som har gått galt. Når det er sagt så er vil havrelappene ha en annen konsistens enn vanlige lapper, men de skal jo ikke bli brødpucker 😅 Kanskje litt mindre bakepulver og et ekstra egg hadde fungert bedre hvis du bestemmer deg for å prøve igjen? Lykke til 😊

  • Line

    Må være feil i oppskriften. Blir en kjempe tjukk røre som man ikke kan lage lapper av.

    • Cecilie,

      Hei Line! Røren til disse lappene skal være ganske tykk. Vi testet oppskriften igjen nå og fikk riktig konsistens. Om du likevel synes den er altfor tykk kan du spe på med litt mer melk. At røren blir for tykk kan for eksempel skje hvis eggene er små. Håper dette var til hjelp!

  • Carina

    De ble veldig tørre! Selv med ekstra melk og smør.

    • Cecilie,

      Hei Carina! Takk for tilbakemeldingen. Du er ikke den eneste som har gitt beskjed om dette og vi må kanskje ta en ekstra kikk på denne oppskriften og finne ut hvorfor havrelappene blir så tørre.

    • Lisa

      Ikke bra oppskrift

      • Cecilie,

        Hei Lisa! Så leit å høre at du ikke liker oppskriften. Fortell oss gjerne hva som gikk galt, så skal vi prøve å hjelpe deg. Vi har testet den flere ganger, og har fått fine lapper. 😊

  • Shofen

    Oi hoppsann, min feil, kommentaren kom gjennom like vel😄

    • sorsig

      Hei Shofen, ja det er klart! Vi sensurerer ikke verdifulle innspill 🙂 Ser flere sier at resultatet er tørt. Jeg tar det videre her, og hører om det kan ha kommet inn feil mengdeforhold i antall dl melk og evt Soft flora. Ha en fin ettermiddag og kveld 🙂

  • Shofen

    Siden nekter meg å skrive at de var tørre, siden det allerede er sagt i kommentarene. Huff så pinlig, tåler ikke kritikk.

  • Shofen

    Huff disse var veldig tørre:/

  • Cathrine

    Disse ble dessverre veldig tørre..

    • sorsig

      Hei Cathrine, og takk for tilbakemelding! Om du skulle få lyst til å prøve igjen, tilsett gjerne litt ekstra Soft Flora (smeltet) i selve røren. Håper det hjelper 🙂

  • Nina

    De var faktisk kjempe tørre.

    • sorsig

      Hei Nina, og tusen takk for tilbakemeldingen! Om de stekes for lenge eller på for høy varme kan en del av fukten gå ut. Håper konsistensen blir bedre neste gang, om du skulle driste deg til et nytt forsøk 🙂 🤞🏻 Ha en fin dag videre!

  • Jannicke Hassel

    Må være noe feil med denne oppskriften? Knusktørr! Tok opp i både flere egg mere melk og smeltet smør for at den skulle bli mulig å røre sammen…

  • Hilde

    Fryktelig tørre