Kjøleskapsgrøt med eplekakesmak
Drømmer du om dessert til frokost? Denne kjøleskapsgrøten gir deg den nydelige smaken av nystekt eplekake. Lag den kvelden i forveien, og du har frokosten klar når du står opp. Genialt og enkelt!
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Del eplene i små terninger, på cirka 1×1 centimeter.
2. Varm opp en stekepanne på middels varme og ha i Soft Flora Steke og Bake og honning.
3. Ha eplebitene over i pannen.
4. Stek eplebitene mens du rører rundt til de begynner å karamellisere. Dryss over kanel og la bitene steke til de er gylne og karamelliserte. Sett til siden og avkjøl i 10 minutter.
5. Bland sammen havregryn, melk, vaniljeyoghurt og de karamelliserte eplene i en bolle. Ha grøten over i en beholder med lokk.
6. La kjøleskapsgrøten stå i kjøleskapet over natten eller i minst 3 timer.
7. Server kjøleskapsgrøten med hakkede mandler og gjerne litt ekstra eplebiter på toppen.
Kommentarer