Dette saftige proteinbrødet lages helt uten gjær og mel. Cottage cheese, egg og havregryn gjør brødet godt og mettende, i tillegg er det raskt og enkelt å lage. Det tar under en time fra du begynner på røren til du har nystekt brød på bordet. En porsjon gir ett brød.

Kommentarer

  • Even

    Første brødet jeg lager selv, synes det ble godt jeg! Brukte kesam istedenfor cottage cheese da jeg hadde det. Tilsatte litt ekstra vann da blandingen så noe tørr ut, mulig jeg hadde i litt for mye havregryn. Mye bedre og sunnere enn mange butikkbrød.

    • Cecilie,

      Hei Even! Så hyggelig å høre at brødet falt i smak! Høres ut som du fant en nydelig egen vri på oppskriften. God bakelyst! 🙂

      • Cecilie L

        Har du næringsinnhold? 😊

        • Cecilie,

          Hei Cecilie! Det skal jeg finne ut av. Kommer tilbake til deg senere. 😊

        • Cecilie,

          Hei igjen. Oppskriften gir totalt 2840 kcal. Det er 95,5 g fett i oppskriften. Kilder til fettet er ganske likt fordelt mellom havregryn, egg og cottage cheese. Over 50 g av fettet er umettet fett. Oppskriften gir 168,5 g protein, og 294 g karbohydrat. Fibermengden i oppskriften er beregnet til 65 g. Næringsinnholdet pr. skive vil naturlig nok komme an på hvor tykke skiver man skjærer. Lykke til! 🙂