Nydelige rabarbramuffins
Disse saftige muffinsene er fylt med havregryn og sesongens rabarbra. Havregrynene sørger for at muffinsene metter godt, og den friske og syrlige smaken av rabarbra gir en deilig smak av sommer. Muffinsene passer like godt til kakebordet som til matpakken. Oppskriften gir ca. 12 muffins.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 220 grader.
2. Smelt Soft Flora i en liten kjele eller mikrobølgeovn og la den stå på benken og avkjøles mens du begynner med resten.
3. Rens rabarbraen, del den i små biter og bland dem med litt sukker.
4. Bland sammen mel, havregryn, sukker, bakepulver og vaniljesukker i en bolle.
5. Tilsett egg, melk og smeltet Soft Flora. Visp til du har en jevn røre.
6. Vend inn rabarbraen og ha røren over i muffinsformer. En porsjon av denne oppskriften gir nok til 12 muffins.
7. Stek muffinsene på midterste rille i ovnen i 15-20 minutter.
Det står ikke i oppskriften at man skal ha sukker i røren
Hvor skal du ellers ha den da?
En skal sikkert kanskje hea sukker i eggene eller i rabarbraen.
Beklager, her har sukkeret rett og slett falt ut av fremgangsmåten. Dette er rettet opp i nå. Takk for at dere er så oppmerksomme! 🙂
Noe er galt med denne oppskriften. Blir ‘suppe’ av deigen.