Saftige rundstykker med grønnsaker
Middels
1 t 30 min
Har du prøvd rundstykker med grønnsaker før? Baker du inn spinat og grønnkål får du energirundstykker proppfulle av næringsstoffer som holder deg mett lenge!
Ingredienser
1 porsjon
6 dl lunkent vann
50 g gjær
1 ss honning
1 ts salt
900 g fullkornsmel
100 g spinat
75 g grønnkål
0,5 dl havregryn
0,5 dl solsikkekjerner
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Slik gjør du
1. Løs opp gjær og honning i lunkent vann, og tilsett litt av melet.
2. Rør godt, og tilsett smeltet Soft Flora og salt.
3. Finhakk spinat og grønnkål, og rør det inn i røren sammen med solsikkekjerner og resten av melet.
4. Elt deigen godt sammen, og la heve i cirka 30 minutter.
5. Form rundstykkene, pensle med litt vann og la de etterheve i cirka 15 minutter på et bakebrett.
6. Rundstykkene stekes på 180 grader midt i ovnen, i cirka 20 minutter til de er gylne.
Kommentarer