
Saftige rundstykker med grønnsaker
Middels
			1 t 30 min
		Har du prøvd rundstykker med grønnsaker før? Baker du inn spinat og grønnkål får du energirundstykker proppfulle av næringsstoffer som holder deg mett lenge!
Ingredienser
1 porsjon
					
				
				6 dl lunkent vann
			
			
		
				50 g gjær
			
			
		
				1 ss honning
			
			
		
				1 ts salt
			
			
		
				900 g fullkornsmel
			
			
		
				100 g spinat
			
			
		
				75 g grønnkål
			
			
		
				0,5 dl havregryn
			
			
		
				0,5 dl solsikkekjerner
			
			
		Produkter i oppskriften
						Soft Flora Steke og Bake
						
				
							Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
						
					Slik gjør du
1. Løs opp gjær og honning i lunkent vann, og tilsett litt av melet.
2. Rør godt, og tilsett smeltet Soft Flora og salt.
3. Finhakk spinat og grønnkål, og rør det inn i røren sammen med solsikkekjerner og resten av melet.
4. Elt deigen godt sammen, og la heve i cirka 30 minutter.
5. Form rundstykkene, pensle med litt vann og la de etterheve i cirka 15 minutter på et bakebrett.
6. Rundstykkene stekes på 180 grader midt i ovnen, i cirka 20 minutter til de er gylne.

Kommentarer