I dette undervisningsopplegget får elevene lære grunnleggende teknikker for å lage hvit og brun saus. Kan de én type saus…
I dette undervisningsopplegget får elevene prøve å lage majones. De blir kjent med begrepet “emulgator” og hvordan de lager en…
I dette undervisningsopplegget ser vi på en av Norges mest spise middager, nemlig taco. Elevene skal bli kjent med hvilken…
I dette undervisningsopplegget får dere informasjon om mat fra planteriket og inspirasjon til å spise grønnere! Å utforske vegetarisk matlaging…
I dette undervisningsopplegget fokuserer vi på fisk og laging av gode fiskeretter.
I dette undervisningsopplegget ser vi på pai og ulike paideiger. Pai er en av de mest allsidige rettene som finnes,…
I dette undervisningsopplegget fokuserer vi på baking av kaker og hvordan få et godt og luftig resultat.
I dette undervisningsopplegget tester elevene å lage cookies med ulike typer fett og lærer hva som gir best resultat.
I dette undervisningsopplegget blir elevene bedre kjent med råvaren potet og hvordan den kan brukes. Poteten er en allsidig råvare…