Hopp til hovedinnhold
Fetafakta
  • Undervisningsopplegg
  • Hva er FeteFakta?
  • Hvordan bruke FeteFakta?

Grunnteknikker for saus

Emulsjon
KM2, KM7

I dette undervisningsopplegget får elevene lære grunnleggende teknikker for å lage hvit og brun saus. Kan de én type saus…

Hjemmelaget majones

Lær å lage din egen majones

Emulsjon, Fett, Vegetar
KM1, KM2

I dette undervisningsopplegget får elevene prøve å lage majones. De blir kjent med begrepet “emulgator” og hvordan de lager en…

Tacoingredienser

Lær å lage en mer bærekraftig taco

Bærekraft
KM1, KM2, KM6

I dette undervisningsopplegget ser vi på en av Norges mest spise middager, nemlig taco. Elevene skal bli kjent med hvilken…

Lær om vegetarmat og vegetarisk kosthold

Bærekraft, Vegetar
KM1, KM2, KM3, KM4, KM5, KM6

I dette undervisningsopplegget får dere informasjon om mat fra planteriket og inspirasjon til å spise grønnere! Å utforske vegetarisk matlaging…

Lær å tilberede fisk

Fisk
KM1, KM2

I dette undervisningsopplegget fokuserer vi på fisk og laging av gode fiskeretter.

Lær å lage pai

Baking
KM1, KM2, KM3, KM7

I dette undervisningsopplegget ser vi på pai og ulike paideiger. Pai er en av de mest allsidige rettene som finnes,…

Lær å lage luftige kaker

Baking
KM1, KM2

I dette undervisningsopplegget fokuserer vi på baking av kaker og hvordan få et godt og luftig resultat.

Cookies

Lær å lage cookies

Bærekraft, Baking
KM1, KM2, KM6, KM7

I dette undervisningsopplegget tester elevene å lage cookies med ulike typer fett og lærer hva som gir best resultat.

Lær om potet

Bærekraft, Vegetar
KM2, KM4, KM7

I dette undervisningsopplegget blir elevene bedre kjent med råvaren potet og hvordan den kan brukes. Poteten er en allsidig råvare…

Telefon

Sentralbord: 22 80 86 00

Adresse

Mills AS

Sofienberggt 19, 0558 Oslo

E-post

fetefakta@mills.no