Enchiladas er skikkelig kosemat! I denne varianten finner du deilig fyll av kylling som rulles i tortillalefse, før man heller over tomatsaus og gratinerer i ovnen med masse smeltet ost.

Ingredienser

4 porsjon

Krydderblanding

2 ts oregano
2 ts paprikapulver
1 ts spisskummen
1.5 ts salt

Saus

1 ss siktet hvetemel
2.5 dl varm kyllingbuljong eller -kraft
400 gram hakkede tomater

Fyll

600 gram kyllingfilet, i strimler
1 ss Flytende Melange, til steking
1 stk løk, i tynne skiver
2 fedd hvitløk, finhakket
1 stk rød paprika, i terninger
290 gram sorte bønner
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
2 ts Flytende Melange, til smøring av ildfast form
4 stk tortillalefser, store
150 gram revet mozzarella
3 ss frisk koriander, finhakket
2 dl rømme, til servering

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • Øyvind Lintho

    I steden for bare rømme, er det veldig godt med avocado blandet i rømmen med litt hvitløk. Så litt salsasaus ved siden av.

    • Cecilie,

      Det høres nydelig ut, Øyvind! Takk for tipset, og god middag til deg 😊