Enkle og raske fylte muffins
Å fylle muffinsene er enklere enn det ser ut, og en morsom måte å overraske gjestene på. Ved hjelp av en pose lyse muffins og en eplekjernefjerner eller kniv, kan du raskt og enkelt gjøre muffinsene spennende og enda mer smakfulle.
Ingredienser
Muffins
Forslag til fyll
Melisglasur
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Muffins:
2. Varm opp stekeovnen til 200 grader.
3. Rør sammen vann og Flytende Melange i en bolle. Bland inn muffinsposen.
4. Fordel røren i små eller store muffinsformer, og fyll formene trekvart fulle.
5. Stek muffinsene på midterste rille. Små muffins stekes i 12 minutter og store muffins i 15-20 minutter, avhengig av størrelse.
6. La muffinsene avkjøle helt før du fyller dem.
Fyll
Melisglasur
1. Bland sammen melis, vann og sitronsaft.
2. Virker melisglasuren for tørr kan du tilsette litt mer vann. Pass på mengden og tilsett aldri mer enn 1 ss av gangen, ellers risikerer du at glasuren fort blir for flytende.
3. Fordel melisglasur over muffinsene og pynt gjerne med det du har fylt muffinsene med, for eksempel sjokoladesaus eller karamellsaus.
Nettopp hva jeg lette etter – for mine sjoklademuffins ble litt tørre 😘
Flott at du fant en oppskrift som falt i smak, Berit! God bakelyst 😊