Lyst på en skikkelig digg frokost? Da er røstipoteter tingen å lage! Røstipotetene har sine røtter fra Sveits og serveres tradisjonelt som tilbehør til middag. I denne retten har vi latt oss inspirere av amerikanernes versjon, «hash browns» som serveres til frokost, ofte som erstatning for brødskiven. Røstipoteter kan spises som de er, eller serveres med egg og bacon, røkelaks og avokado eller ditt favoritt frokosttilbehør – mulighetene er mange!

Kommentarer

  • Elmira Kristiansen

    Hei!
    Skal overflødig væske klemmes ut av potetene?

    • Cecilie

      Hei Elmira! Ja, du kan gjerne klemme væsken ut av potetene etter at du har revet dem, så du får en så tørr og fast masse som mulig. Lykke til! 🙂

  • Tyra

    Skal poteten skrelles først?

    • Cecilie

      Hei Tyra! Ja, skrell potetene før du river dem på et grovt rivjern. Lykke til! 🙂