Bakt fisk i folie
Enklere middag får du omtrent ikke. Fiskepakkene kan fylles med det meste av fisk, grønnsaker og urter.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Finhakk hvitløk, og skjær fennikel, gulrot og pastinakk i skiver.
2. Lag to store ark med aluminiumsfolie per porsjon (åtte ark til sammen). Smør folien med Flytende Melange eller fiskemarinade.
3. Legg et lag med grønnsaker på folien og legg et fiskestykke oppå.
4. Ha over sitronsaft, og krydre med salt og pepper.
5. Pakk den doble folien rundt, men la det være litt rom i pakken. Gjerne like mye luft som det er fisk. På den måten damper fisken mye bedre når du legger pakken på grillen og varmen begynner å spre seg.
6. Grill pakkene i 5-10 minutter, avhengig av varmen på grillen og tykkelsen på fisken. Pakk forsiktig opp en pakke etter en stund og sjekk fiskekjøttet.
7. Server pakken som den er og la hver gjest åpne sin pakke. Da får hver gjest oppleve de deilige luktene som kommer ut når man åpner pakken.
Kommentarer