
Enkel kokoskake
Unn deg litt ekstra hverdagskos med denne enkle formkaken med nydelig smak av kokos. Den er fin å ta med seg i nistepakken på tur, eller når du er fysen på noe godt til kaffen. 1 porsjon er nok til en brødform på cirka 2 liter.
Ingredienser
Kake
Glasur
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Kake
Forvarm ovnen til 175 grader. Pensle en brødform (på cirka 2 liter) med litt Flytende Melange og kle den med bakepapir.
Pisk sammen egg, kokosmelk og vaniljeekstrakt i en bolle.
Sikt hvetemel og bakepulver sammen i en annen bolle. Rør inn sukker, salt, limeskall og kokosmasse.
Lag en fordypning i midten av bollen med de tørre ingrediensene og hell over eggeblandingen. Bland alt forsiktig til du har en jevn røre.
Rør til slutt inn Flytende Melange.
Hell kakerøren over i brødformen og stek på rist nederst i ovnen i cirka 55-60 minutter. Sjekk med kakepinne om kaken er ferdig stekt. Når pinnen er ren er kaken klar. Avkjøl noen minutter i formen før kaken løftes ut og avkjøles på rist.
Kommentarer