I en tacopai samler du alle de gode smakene fra taco og pai i én og samme form. Topp tacopaien med frisk rømme og salsa, og du har raskt en kandidat til den nye fredagsfavoritt eller helgemiddagen.

Kommentarer

  • Rikarda

    Hvor stor paiform brukes her 🤔

    • sorsig

      Hei Rikarda, her er det nok brukt en form på ca. 28-30 cm 🙂

  • Marianne Pywellie

    Har laget tacopai i mange år, bruker bare 400 g kjøttdeig, eller svinekjøttdeig. Har i 1/2 boks lett philadelphia smøreost og 1/2 boks lett rømme i lag med kjøtt og grønnsakene, blander alt sammen før jeg har det over i paideigen (som jeg har forstekt i 10 min). Steker så alt i ca 20 min, gyllen ost

    • sorsig

      Mmm, det hørtes supergodt ut, Marianne! Takk for tips til alternativ variant 🙂

  • Gro Hågensen

    800 gram kjøttdeig? Er ikke d mye her?

    • Mia

      Fryktelig mye! Hadde erstattet minst halvparten med kidneybønner, for en mye sunnere (og mer klimavennlig) variant. 😊

      • sorsig

        Hei Gro og Mia, tusen takk for innspill! Deler eller hele kjøttdeigen kan med klimafordel erstattes med bønner eller linser. Om dere vil gjøre den enda litt grønnere, er det også godt med gulrøtter i. Lykke til 🙂

      • Nissen larsne

        Kidneybønner er ikke klimavennlig i forhold til kjøtt…husk transport og produksjon og vann forbuk til de bønner.

        • Kaja

          Nissen nå kommer du med mye dumt! Du tar feil. Den grønne bevegelsen er det beste for klima og kjøtt er klimafiendtlig. Les deg opp.

  • Kent

    Stekt løk er godt

    • sorsig

      Enig, Kent 🙂

  • Cathrin Roberts

    Skal man ikke steke paprika og løk først, før man blander i paien? 😉

    • sorsig

      Hei Cathrin, det er ikke nødvendig når den stekes i ovnen i opp mot 40 min 🙂