Eple crumble kake
Enkel
40 min
En smuldrepai er muligens verdens enkleste dessert, og kan tilpasses sesongens frukt og bær. Server gjerne med vaniljeis eller krem ved siden av.
Ingredienser
4 porsjon
6 stk epler
2 stk lime
200 gram hvetemel
100 gram sukker
2 ss kanel
Produkter i oppskriften
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer
Slik gjør du
1. Del 6 epler i tynne båter.
2. Riv skallet av to lime, bland det med saften av limen og ha det over eplene. Vend godt inn.
3. Rør sammen hvetemel, sukker og flytende Melange.
4. Legg eplene i bunnen av en paiform og strø deigen over.
5. Strø kanel over.
6. Stek kaken ved 200 grader i ca. 25 minutter. Avkjøl litt og server, gjerne med krem eller is. Rasp gjerne litt limeskall over.
Kommentarer