
Eple crumble kake
Enkel
40 min
En smuldrepai er muligens verdens enkleste dessert, og kan tilpasses sesongens frukt og bær. Server gjerne med vaniljeis eller krem ved siden av.
Ingredienser
4 porsjon
6 stk epler
2 stk lime
200 gram hvetemel
100 gram sukker
2 ss kanel
Produkter i oppskriften
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer
Slik gjør du
1
Del 6 epler i tynne båter.
2
Riv skallet av to lime, bland det med saften av limen og ha det over eplene. Vend godt inn.
3
Rør sammen hvetemel, sukker og flytende Melange.
4
Legg eplene i bunnen av en paiform og strø deigen over.
5
Strø kanel over.
6
Stek kaken ved 200 grader i ca. 25 minutter. Avkjøl litt og server, gjerne med krem eller is. Rasp gjerne litt limeskall over.
Kommentarer