Fiskekaker med sei
Med hjemmelagde fiskekaker er det ingen tvil om at de inneholder masse fisk. Denne oppskriften er enkel å lage og faller i smak hos hele familien.
Ingredienser
Fiskekaker
Saus
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Fiskekaker: Grovkutt seifilet og ha det i en kjøkkenmaskin.
2. Ha i salt og kjør den raskt til en grov og seig masse.
3. Spe forsiktig med melk mens du kjører på halv fart til deigen blir klissete, men fast. Bland i Flytende Melange mot slutten.
4. Kok en halv kopp makaroni. Når den er ferdigkokt hiver du oppi raspet gulrot og en halv kopp frosne erter. Sil av umiddelbart og avkjøl i kaldt vann. Bland så grønnsakene og makaronien i fiskefarsen.
5. Dypp hendene i kaldt vann slik at farsen ikke klistrer, og form boller som du klapper flate.
6. Fiskekakene stekes i Flytende Melange i middels varm stekepanne.
7. Saus: Bland sammen like mengder mel og Flytende Melange, og rør godt sammen.
8. Kok opp melk under stadig omrøring. Når melken koker bland i mel- og Melange-blandingen, og eventuelt
Kommentarer