Her finner du oppskriften på en klassisk, glutenfri paideig. Ønsker du å lage pai med lokk, kan du doble oppskriften og følge samme fremgangsmetode.

Kommentarer

  • Maria

    Hei. Jeg lurer på hva 1 porsjon betyr i denne sammenheng… 1 pai?

    • Cecilie

      Hei Maria! Ja, det stemmer. Deigen passer til en 26 eller 28 cm stor paiform. Lykke til! 🙂

  • Merethe

    God deig, men best resultat dersom ein aukar mengda vaten. Eg brukte 4-5 ss vatn. Da vart deigen fin og god konsistens.

    • cecilie

      Hei Merethe! Takk for hyggelig tilbakemelding! Flott at du fikk riktig konsistens på deigen. Melblandingens væskeopptak vil alltid variere litt, så det beste er å justere vannmengden hvis nødvendig, slik du gjorde. Lykke til med bakingen! 🙂

  • Anne Marit Strand

    Veldig enkel og god oppskrift. Jeg bruker møllerens grov melblanding.
    Prikker og forsteker.
    Bruker rester etter middag,idag ble det broccoli,gulrot,spinat,quiona med hvitløk og oliven og spinat.
    Lager eggeblanding av 3-4 egg,litt mandelmelk,salt og pepper.
    Smaker himmelsk.🤩

    • cecilie

      Hei Anne Marit! Så hyggelig at oppskriften faller i smak! Din pai høres veldig smakfull og fristende ut. God bakelyst! 🙂

  • Suzanna

    Denne er knallgod , eg smuldrer smør med melet og har i vann. Avkjøler og trykker ut i formen. Prikker og forsteker 15-17 min. Før eg har i fyllet og steker videre 30 min.

    • Cecilie

      Hei Suzanna! Så hyggelig at du liker denne oppskriften! Det setter vi pris på at du deler. Din fremgangsmåte høres nydelig ut. Lykke til med bakingen! 🙂

  • Kari Helen

    Brukar Toro lys melblanding til rundstykker m.m. og aukar til 4-5 ss vatn i staden for 2 ss. La maskina gå ei stund til deiga samlar seg. Forsteiking gjev sprøere botn, så er veldig fornøgd med både smak og konsistens.

    • Anne Cathrine

      Her var det mange fine tips, Kari Helen!
      Takk for at du deler med oss 😊

  • Therese

    Smaker godt. Men helt feil konsistens. Minner ikke om paideig.

    • Anne Cathrine

      Det er ofte slik når man baker med glutenfritt mel, at konsistensen ikke blir som «vanlig». Kanskje det beste er å ikke sammenligne? Det beste er likevel at smaken er god 😊