
Grillet laks med reddik- og fenikkelsalat
Enkel
30 min
Sommeren byr på mange deilige grillkvelder med fantastiske smaker av sesongens grønnsaker. I denne retten har vi grillet laks og valgt ut noen av de beste grønnsakene sommeren har å by på. Den milde laksen smaker nydelig sammen med friske reddiker og smaksrik fennikel. Med sommerens nypoteter ved siden av, har du en fullverdig middag klar på 30 minutter.
Ingredienser
4 porsjon
Grillede poteter
Reddik- og fenikkelsalat
100 gram reddiker
1 stk fennikel
0.5 stk sitron
1 ss frisk mynte
0.5 dl creme fraiche
Laks
Produkter i oppskriften
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
Slik gjør du
Grillede poteter
Reddik- og fenikkelsalat
Laks
1
Pensle den ene siden av laksefileten med Flytende Melange og dryss over salt og pepper.
2
Legg laksefiletene på grillen. Pensle den andre laksesiden med Flytende Melange og dryss over salt og pepper. Grill laksefiletene i 3 minutter, før du snur dem og griller den andre siden i 3 minutter.
3
Server laksen med reddik- og fennikelsalaten og grillede nypoteter.
Kommentarer