Hjemmelagde karbonader med stekt løk er en klassiker vi aldri går lei av. Dette er saftige og smakfulle karbonader som passer like godt som festmat og som hverdagsmat. Oppskriften gir cirka 10 karbonader.

Kommentarer

  • Kari-Ann Berg

    Savner vekt. Hva er 3løk?veldig ofte slik. Og et egg. Lite, eller stort. Gjerne vektavhengig av det. Mvh Kari-Ann Berg

    • Cecilie,

      Hei Kari-Ann! En gjennomsnittsløk veier ca 180 gram, og et egg 63 gram. I denne oppskriften vil det fungere fint med løk og egg av litt ulik størrelse. Lykke til med matlagingen! 🙂

  • Astrid Gulbrandsen

    Du kan ikke spise karbonade med løk uten hjemmelaget erterstuing! 😊

    • sorsig

      Hei Astrid, takk for supert innspill! Her vil nok mange være enige med deg. Ertestuing er nydelig til karbonader 😋

    • Frank Løken

      Det går faktisk helt fint, jeg har klart det helt fint ved flere ganger.

  • Sigrid Elisabeth Aschjem

    Jeg har laget karbonader i mange år, men min beste oppskrift er å tilsette revet løk og revet potet i deigen. Det gir saftige kaker. Bruker ikke potetmel/mel, det erstattes av poteten.
    Stekt løk og tyttebær ved siden av gjør susen. Barnebarna liker revet gulrot med eple som tilbehør.

    • sorsig

      Hei Sigrid, din variant hørtes også nydelig ut! Takk for tips, og fortsatt fin helg til deg 🙂