Kremet pasta med røkelaks og asparges
Pastaen er, med sin milde og anvendelige smak, en klar middagsfavoritt i mange hjem. Her har vi gitt pastaen følge av en fyldig og kremet ostesaus, smakfull røkelaks og frisk asparges i en ny middagsfavoritt hvor alle de gode smakene kommer til rette. Kremet pasta med røkelaks smaker like godt kald som varm, og kan derfor fint pakkes ned i matpakken.
Ingredienser
Ostesaus
Pasta
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Ostesaus
1. Varm opp en kjele på middels sterk varme. Smelt Melange i kjelen og rør inn hvetemel.
2. Ha i kremfløte og melk, og kok opp sausen. Skru ned varmen til lav.
3. Riv parmesanosten og sitronskallet på et fint rivjern. Press ut sitronsaften i sausen og ha i sitronskall og parmesanost.
4. Smak til med salt og pepper.
Pasta
1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
2. Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Ha i aspargesen og kok den i 2 minutter. Skyll den umiddelbart under kaldt vann slik at den slutter å koke.
3. Vend pastaen inn i sausen.
4. Kutt røkelaksen og aspargesen i biter og vend de inn i pastasausen.
5. Finhakk dill og dryss over like før servering.
Kommentarer