Her får du en nydelig, kremet kyllinggryte med mye smak. Baconet sørger for en herlig røkt smak, mens umamismaken fra soppen gjør smaksopplevelsen komplett. Og det beste av alt? Den lages på under en halvtime! Perfekt når du ikke har så mye tid til middagslagingen.

Kommentarer

  • Jorunn Hammervold

    Fantastisk god smak og veldig lettlaget

    • Cecilie,

      Så flott at gryten smaker fantastisk, det setter vi stor pris på å høre, Jorunn! Takk skal du ha, og kos deg med kyllinggryten i kalde november 🙂

  • Jan Petter

    «Prøvesmakt» gryta i dag. Dette er noe vi absolutt kan servere til gjester. I tillegg tar det ikke lang tid å lage. Nydelig!

    • Cecilie,

      Godt å høre at du er fornøyd med oppskriften, Jan Petter! Enig i at dette er en god gryte en gjerne kan servere til gjester. Lykke til med matlagingen, og takk for hyggelig tilbakemelding 🙂

  • Håvard

    En ss kikkoman og aromasopp, så ble dette virkelig en slager! Selv ungene forsynte seg flere ganger!

    • Cecilie,

      Så gøy å høre at du er fornøyd med oppskriften, og at du fant din egen vri på den, Håvard! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Solfrid

    Har servert denne retten mange ganger nå, og den har blitt godt mottatt hver gang👍Favoritt her i huset.

    • Cecilie,

      Vi blir så glad for å høre at en av våre oppskrifter har blitt en favoritt, Solfrid! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med kylllinggryten 🙂

  • Linda

    Hvilken type sopp bruker dere ?

    • Cecilie,

      Hei Linda! Vi brukte vanlig sjampinjong i denne. Lykke til! 🙂

  • Erna

    Er det noe spesiel sopp du bruker ?

    • Cecilie,

      Hei Erna! Du kan bruke alle typer sopp i denne. Vi brukte vanlig sjampinjong, men også aromasopp og skogssopp fungerer fint. Lykke til! 🙂

  • Torhild

    Ble ei veldig god gryte. Brukte gurkemeie for å få gulfarge og den gir også en god smak.

    • Cecilie,

      Så hyggelig at kyllinggryta falt i smak, Torhild! Takk for tipset om gurkemeie, det skal vi prøve en dag. Lykke til med matlagingen 🙂

  • Kay

    Ble veldig bra. Herlig smak på gryta.

    • Cecilie,

      Takk for hyggelig tilbakemelding, så flott at du likte gryta, Kay! Kos deg med matlagingen i høst! 🙂

  • Siren

    Jeg fikk ikke gule fargen på gryteretten som det vises på bilde. Brukte champingjon, kan det være årsak?

    • Cecilie,

      Hei Siren! Ikke godt å si hvorfor du ikke fikk gul farge, men kan det være at du har fått for mye væske i retten? Håper det smakte 🙂

  • Aina

    Lager igjen og igjen😋😋smaker fantastisk😋

    • Cecilie,

      Godt å høre at kyllinggryten smaker fantastisk, Aina! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • Sissel

    Veldig god⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    • Cecilie,

      Så bra at gryten faller i smak hos deg, Sissel! Takk for tilbakemeldingen, og god sommer videre! 🙂

  • Monica

    Denne var kjempegod og enkel å lage,kommer til å å lage denne flere ganger😊

    • Cecilie,

      Godt å høre at kyllinggryten faller i smak, Monica! Takk skal du ha, og god sommer videre til deg! 🙂

  • Aslaug

    Denne gryte er akkurat etter min smak. Smaken er helt nydelig. Jeg har laget den flere ganger.

    • Cecilie,

      Godt å høre at kyllinggryten faller i smak, Aslaug! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen i sommer! 🙂

  • Liv Haugdal

    Denne gryten høres helt nydelig ut, tenker å servere den i 70-årslaget mitt i august . Vi blir ca. 20 gjester. Er det noen som har velsmakende tips også til forrett og dessert.Nb! Jeg må lager ferdig mest mulig dagen i forveien.
    Håper det er greit å stille disse spørsmålene her🙏🏻

    • Cecilie,

      Hei Liv! Så hyggelig at våre oppskrifter frister å bruke til 70-års-festen din. Det setter vi stor pris på å høre. Et forslag til forrett kan være gazpacho, se oppskrift her: https://mills.no/olivero/oppskrift/gazpacho/ Og til dessert vil denne firkløverkaken være smakfull: https://mills.no/melange/oppskrift/firkloverkake/ Alt kan lages istand på forhånd. Lykke til med feiringen! 🙂

    • Nina

      Veldig god gryte! Har vært en favoritt på hytten I sommer og det er aldri noen rester igjen etterpå!

      • Cecilie,

        Godt å høre at gryten faller i smak, Nina! Kos deg med matlagingen på hytten, og god sommer videre til deg 🙂

  • Heidi

    Hei! Tenkte å prøve denne til selskap i helga. Vi blir da 10 voksne. Opplever at mange tar lite væske og mest av godsakene i bunnen, bør jeg kanskje beregne til 12? Hvor lenge kan den stå oppvarmet på komfyren(på 1 eller 2)? Er så dårlig på å beregne tid, så den er sikkert ferdig lenge før gjestene kommer. Eller bør jeg heller lage de. På formiddagen, sette den kaldt og varme opp rett før?😅

    • Cecilie,

      Hei Heidi! Så hyggelig å høre at du vil servere denne gryten i selskap i helgen. Beregn gjerne til 12. Lag gryten på formiddagen, sett den kaldt, og varme opp rett før servering. Lykke til, og håper det smaker! 🙂

  • Aslaug

    Det tar jo litt tid å lage den, men duverden så smakfull. Jeg har laget den en gang tidligere også.

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at du synes kyllinggryten er smakfull, Aslaug! Det setter vi stor pris på å høre. Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Linda

    Funker det å lage denne dagen før?

    • Cecilie,

      Hei Linda! Ja, det gjør det. Lykke til! 🙂

  • Allan Grønning

    Anbefales på d varmeste 😊

    • Cecilie,

      Godt å høre at du er fornøyd med oppskriften, Allan! Lykke til med matlagingen 😊

  • Torill Bråthen

    Jeg tilsetter frosne erter og paprika for å få litt farge på maten. Focaccia er også godt følge👍🤗

    • Cecilie,

      Takk for gode forslag til å sette farge på maten, Torill! Håper det smaker, og lykke til 🙂

  • Kristin Tranmæl

    God kyllinggryte. Hadde middagsgjester og serverte denne retten, og jeg fikk skryt av maten.

    • Cecilie,

      Så hyggelig at du fikk skryt for maten, Kristin! Ingenting er bedre enn det, så takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Silje Birgitte

    Dette har blitt en favoritt hjemme hos oss❤️

    • Cecilie,

      Så koselig å høre at kyllinggryta har blitt en favoritt hos dere, Silje Birgitte! Takk skal du ha for det, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Stian Pedersen

    Fantastisk god oppskrift 😃 Brukte Tagliatelle med litt grønn pesto, ble fantastisk godt 👍

    • Cecilie,

      Hei Stian! Så hyggelig at gryten falt i smak! Det høres nydelig ut med pesto og tagliatelle til denne. Det skal vi prøve en dag. Lykke til med matlagingen! 😊

  • Ellen Larsen

    Jeg brukte ferske kantareller i retten, og bygg-gryn samt chia-frø over maten da den lå på tallerkenen. Det smakte utrolig godt. Tusen takk for oppskriften

    • Cecilie,

      Hei Ellen! Så hyggelig at kyllinggryten falt i smak. Takk for tilbakemelding, og takk for tips om kantareller, byggryn og chia. Det høres nydelig ut, og skal prøves en dag. God middag til deg! 😊

  • Anne-Marie Barken

    Nydelig måltid med denne kyllinggryten. Jeg brukte fløte, men la også til noe creme fraiche for å få en fyldigere saus. Serverte gryten med fersk pasta og revet parmesan.
    Denne retten skal garantert serveres mange ganger.
    Vi delte den med to middagsgjester jeg fikk virkelig ros for nydelig mat.

    • Cecilie,

      Så utrolig hyggelig at gryten falt i smak hos deg og gjestene dine, Anne-Marie! Det høres nydelig ut med en litt fyldigere saus og fersk pasta. Kos deg med matlagingen! 😊

  • Alexander Kjeldstad

    Ingen klager her, den var helt utroleg god og alle elsket den, vi brukte kantareler som sopp og det passet bra

    • Cecilie,

      Hei Alexander! Så hyggelig å høre at gryten falt i smak, og at du fant din egen vri med kantareller. Det smakte sikkert nydelig! Takk for tipset og tilbakemeldingen, og god tirsdag videre til deg 😊

  • Nana

    Kan man bruke matfløten istedenfor kremfløte?

    • Cecilie,

      Hei Nana! Ja, det kan du, men konsistensen og smaken blir ikke like fyldig som hvis du bruker kremfløte. Lykke til! 😊

  • Kari Britt

    Veldig god kyllinggryte, serverte focacciabrød til 👍

    • Cecilie,

      Det høres godt ut med focaccia til kylllinggryten, Kari Britt! Takk for tipset og god middag til deg 😊

  • Martine

    Kan den fryses ned ?

    • Cecilie,

      Ja, det kan den, Martine! Lykke til, og håper det smaker! 😊

  • Lena

    En stor favoritt hos meg😃

    • Cecilie,

      Så koselig å høre at du liker denne oppskriften, Lena! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen! 😊

    • Rachel

      Veldig smakfull gryte. Brukte østersopp og aromasopp..

      • Cecilie,

        Herlig at du synes gryten var smakfull, Rachel! Det setter vi stor pris på å høre. Lykke til med matlagingen, og god fredag videre til deg! 😊

  • Karine

    Super god. Brukte plantebasert matfløte; Gryr. Gikk helt fint

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at gryten faller i smak, Karine! Og flott at du fant din egen vri på denne med plantebasert fløte. Takk for tilbakemeldingen, og riktig god sommer videre til deg! 😊

  • Linda

    Kjempegod

    • Cecilie,

      Godt å høre at gryten falt i smak, Linda! Tusen takk, og god sommer til deg! 😊

  • Marte

    Kokosmelk isteden for fløte ? Går d fikt tror du?

    • Cecilie,

      Hei Marte! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å bruke kokosmelk isteden for fløte i denne. Lykke til! 😊

  • Knut

    Dette klarte selv jeg! God, enkel middag med ris og hvitløksbaguetter til.

    • Cecilie,

      Hyggelig at kyllinggryten var god og enkel å lage, Knut! Høres nydelig ut med hvitløksbaguetter til, takk for tipset, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Eli

    Kjempegod kyllinggryte og lett og lage 😃

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at oppskriften falt i smak, Eli! Lykke til med matlagingen 🙂

  • Viggo

    God oppskrift – smaksrik – enkel å lage. Servert med ris. Familien ønsker denne retten flere ganger, og det skal de få.

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at familien setter pris på denne kyllingretten, Viggo! Takk skal du ha for tilbakemeldingen, og god mandag videre til deg! 🙂

  • Magne Pedersen

    Herlig og veldig smakfull!

    • Cecilie,

      Så hyggelig at gryten falt i smak, Magne! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • Kåre Lundar

    Informativ oppskrift som passer meg som amatørkokk

    • Cecilie,

      Hei Kåre, så hyggelig at den falt i smak 🤗 Riktig fin mandag til deg!

  • Camilla

    Super digg 🤩🤩

    • Cecilie,

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Camilla! Det er alltid trivelig når oppskriftene våre faller i smak 😊

  • Jonas

    Super god👍

    • Cecilie,

      Takk, Jonas! Alltid hyggelig å høre at oppskriftene faller i smak. Lykke til med matlagingen 😊

  • Toril

    Fantastisk deilig 😍😍

    • Cecilie

      Så hyggelig å høre at kyllinggryten falt i smak, Toril! Lykke til med matlagingen 🙂

  • Gabrielle

    Godt! God Opskrift!

    • Cecilie

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Gabrielle, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • G. Elisabeth

    Kan denne fryses tror du?

    • Cecilie

      Hei Gry Elisabeth! Ja denne kan du fryse, lykke til! 🙂

  • Jakob

    Et tips er å blande i Soyasaus i tillegg til buljongen.

    • Cecilie

      Nam, nam, takk for tipset, Jakob! 🙂

  • Kristine

    Veldig god – serverte med ris. Savnet noe grønt i, så neste gang blir den med sukkererter eller brokkoli. Lett å lage, anbefales! 🙂

    • Anne Cathrine

      Hei Kristine! Takk for hyggelig tilbakemelding og gode tips til å få inn litt mer grønnsaker 😊

  • Kristian

    1dl veske?

    • Anne Cathrine

      Det er 1 dl kraft/buljong og 2 dl kremfløte til 4 porsjoner. Du kan selvsagt øke væskemengden dersom du vil ha mer saus 😊

  • Frida

    Kjempegodt! Stor favorit her i hus til både store å små. Perfekt hverdagsmiddag som er kjapp å lag 😀👍🏼

    • Anne Cathrine

      Takk for fin tilbakemelding, Frida! Det er alltid gøy å høre når oppskriftene våre faller i smak 😊

  • Trine

    Går vel greit med matfløte også? 😊

    • sorsig

      Hei Trine, det går nok helt fint. Blir nok bare litt tynnere i konsistensen 🙂

      • Knut Haug Sundar

        blir den for tynn, rør ut litt mel eller potetmel i en kopp og hell oppi gryta, da blir den perfekt:)

  • Sverre O. Follestad

    Veldig flott gryte.
    Tar ca 2,5 t å tiberede😊

    • sorsig

      Hei Sverre, og takk for tilbakemelding! La du til noe eller justerte etter egne preferanser, som førte til at det tok så mye lenger tid, mon tro? Glad den falt i smak, uansett 🙂

    • Kari

      Laget dette på en halvtime og smakte fantastisk😊😊

      • sorsig

        Hei Kari, godt å høre at retten fungerte som kjapp og deilig hverdagsmiddag 🙂

  • Madeleine

    Hei! Tenkte å prøve meg på denne retten, men savner litt farger. Forslag til noen grønnsaker som kan passe i gryta?:-)

    • sorsig

      Hei Madeleine, og takk for tilbakemelding! Farger kan gjøre mye for opplevelsen 😍 Hva med søt paprika og gulrøtter i strimler?

    • Per Anton Lie

      Paprika, brokkoli, det funker bra

      • sorsig

        God idé, Per Anton 🙂

  • Gerd Bodil Dahl .

    Var veldig god. Brukte ris til og syntes det passet godt .

    • Signe Marie

      Hei Gerd, så hyggelig at den falt i smak 🤗 Riktig fin helg til deg!

  • Kent

    Gryten var veldig god, men passet ikke helt med ris. Kan tenke meg ovnsbakte poteter ville vært bedre.

    • Signe Marie

      Hei Kent, og takk for tilbakemelding! Ja, her er det nok litt smak og behag, og ovnsbakte poteter er sjelden feil 😋 Ha en fin dag videre!

      • Knut Hegland

        Eg likte dette ikkje da smakte dritt

        • Anne Cathrine

          Så leit at du ikke likte oppskriften, Knut 😔