Saftig kylling i kremet saus er en middagsfavoritt vi aldri blir lei av. Både fargene og smakene i denne kyllinggryten gir deg en deilig smakebit av Italia. Den fyldige sausen blir enda rikere på smak ved å tilsette soltørkede tomater, spinat og parmesan.

Kommentarer

  • Eva Larsen

    Vi bruker lårfilet ,veldig mørt kjøtt

  • Eva Larsen

    Nydelig gryte som vi lager ofte

    • Cecilie,

      Så koselig å høre at gryten faller i smak, og at du lager denne ofte, Eva! Enig at lårkjøttet er det møreste på kyllingen. Ønsker deg en fin sommer videre, og lykke til med matlagingen! 😊

  • Trude

    En liten skvis med sitron over tilslutt runder av. Byttet ut spinat med små brokkolibuketter som ble surret sammen med løk og hvitløk.

    • Cecilie

      God idé med sitron og brokkoli, Trude! Høres nydelig ut, håper det smakte! Lykke til med matlagingen 🙂