
Nudelsalat med torsk og reker
Enkel
30 min
Denne salaten med nudler, torsk og reker er sunn og knallgod! Lag gjerne en ekstra stor porsjon og bruk resten som lunsj i morgen.
Ingredienser
4 porsjon
2 stk paprika
8 stk asparges
2 ss Flytende Melange
2 cm ingefær (tilpass mengde etter eget ønske)
2 stk lime, saft og skall
200 gram reker (lakelagte kan fint brukes)
10 stk cherrytomater
3 stk vårløk
2 ss fiskesaus (fish sauce)
250 gram eggnudler
400 gram lettsaltet torsk
Produkter i oppskriften
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
Slik gjør du
1. Hakk paprika og asparges, og stek det i en stekepannen med Flytende Melange til aspargesen er mør.
2. Rasp ingefæren i en bolle. Riv skallet av limen og press limesaften, og ha dette over ingefæren. Bland dette med de stekte grønnsakene.
3. Kutt cherrytomatene i to og hakk vårløk. Bland cherrytomater, vårløk og rekene med grønnsaksblandingen.
4. Smak til med ønsket type fish sauce.
5. Kok nudler og bland det med de andre ingrediensene.
6. Kutt lettsaltet torsk i terninger. Kok opp vann, og la torsken trekke i vannet i ca. et halvt minutt. Ta den forsiktig opp og anrett den på toppen av salaten.
Kommentarer