Panert torsk med lime- og hvitløksdressing
Dette er en enkel og smaksrik fiskemiddag som fort kan overbevise de som tror at de ikke liker fisk.
Ingredienser
Panert torsk
Grønnsaker
Dressing
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Panert torsk
1. Vask filetene og ta bort alle bein. Tørk dem godt og del dem i passende serveringsstykker.
2. Visp egget i en vid bolle eller skål. Bland mel, salt og pepper i en annen vid bolle eller skål, og ha griljermel eller strøkavring i en tredje.
3. Vend torskefiletene først i melblandingen, så i egg, og til slutt i griljermel eller strøkavring.
4. Ha Melange i en stekepanne og varm opp. Når margarinen har en lysebrun farge er pannen varm nok og stekingen starte. Bruk en stor panne slik at det blir plass til all fisken.
5. Stek fisken i 2-3 minutter før den vendes. Stek ferdig ved svak varme. Total steketid er 5-6 minutter alt etter tykkelsen på fisken.
6. Kutt grønnsakene og løken i strimler, for så å steke dem lett i pannen i flytende Melange.
Kommentarer