Vaniljesnurrer med bringebær
Det er lite som slår nybakte snurrer med deilig fyll. Det vanligste er å fylle kanel og sukker i svingene, men i denne oppskriften har vi brukt vaniljekrem og bringebær. Resultatet er søte, syrlige og supersaftige vaniljesnurrer. Du kommer garantert til å lage disse flere ganger. Oppskriften gir cirka 16 snurrer.
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha hvetemel, melk, sukker, salt, vaniljesukker, egg og gjær i en bolle, og elt med kjøkkenmaskin i 15 minutter.
2. Tilsett kald Melange i terninger og elt i 15 minutter til.
3. Dekk bollen med plast og la deigen heve på kjøkkenbenken til den har doblet seg. Dette tar cirka 1 time.
4. Dryss litt mel over kjøkkenbenken og ha deigen over på benken. Kjevle deigen til et rektangel på cirka 40×20 centimeter.
5. Fordel bringebærsyltetøy og vaniljekrem over deigen. Rull deigen fra kortsiden til en pølse, og del den i 16 emner. Legg emnene på bakepapir med snittsiden opp og la de etterheve på kjøkkenbenken under klede i 1 time.
6. Vil du lage vaniljekremen selv? Sjekk ut denne fantastiske oppskriften på vaniljekrem.
7. Varm opp ovnen til 175 grader.
8. Pensle snurrene med sammenvispet egg og stek i 20 minutter på 175 grader midt i ovnen.
9. La vaniljesnurrene avkjøle på en rist før servering.
Alltid vellykka bakst med denne oppskriften.
Hei Anne! Så hyggelig å høre at baksten blir vellykket med denne oppskriften! Det setter vi stor pris på å høre, takk skal du ha, og lykke til med bakingen! 🙂