
Varm salat med ris og grillede grønnsaker
Varm salat med ris og grillede grønnsaker er både spennende og sunt. Du kan velge å spise den alene, eller du kan bruke den som tilbehør til fisk, kjøtt eller kylling.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Skrell mangoen. Kutt den terninger og legg terningene i en bolle. Skvis saften av to lime over mangoen. Riv ingefær over og bland godt.
2. Kutt squash i skiver. Kutt paprika og rødløk. Finhakk chili.
3. Smør en stor ildfast form eller et stekebrett med Flytende Melange. Legg på squash, paprika og rødløk. Smør litt Flytende Melange over grønnsakene. Strø deretter finhakket chili over og bland inn finhakket eller raspet hvitløk.
4. Stek grønnsakene i stekeovnen i 8 – 10 minutter på 250 grader, eller til grønnsakene har fått en lett brunfarge. Bruk gjerne stekeovnens grillfunksjon.
5. Kok ris etter anvisning på pakken mens grønnsakene stekes.
6. Hakk koriander og bland det med mangoblandingen.
7. Bland den ferdig kokte risen og de grillede grønnsaken med de andre ingrediensene.
8. Server salaten alene eller som tilbehør til fisk, kjøtt eller kylling.
Kommentarer