Snap og vinn!

Søndag 3. desember og 10. desember er vi på plass på Snapchat med våre egne julefiltere! Prøv filteret vårt og du kan være med i trekningen av en gavepose med bakeutstyr og kokebok!

Snapkode Melange.

Pynt Snapsene dine til jul med våre fine julefiltre!

 

Første og andre søndag i advent kan du finne Melange sitt Snapchat-filter på Snapchat! Prøv filteret vårt og du kan være med i trekningen av en gavepose med bakeutstyr og kokebok!

Alt du trenger å gjøre er å dele et bilde hvor du bruker Snapchat-filteret vårt i kommentarfeltet på Facebook! Du kan vise frem alt fra julebaksten og adventsfeiringen, til det du ikke klarer deg uten i julen!

 

Hvor finner man Snapchat-filteret?

Du finner filterne våre på Snapchat på søndag 3. og 10. desember. I tillegg kan du åpne filteret ved å skanne Snapkoden i bildet over! Bare rett Snapchat-kameraet mot koden, deretter trykk og hold på skjermen.

 

 

Hvordan bruker man filteret?

Ta en snap av det du måtte ønske, f.eks. julekaker eller førjulsfrokosten. På redigeringsskjermen kan du sveipe til venstre for å velge julefilteret vårt.

Graph returned an error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature or the 'Page Public Metadata Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages, https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#page-public-metadata-access for details.