Hopp til hovedinnhold
Et produkt fra Mills logo
Mills
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Tips
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Tips
  • Reker og skalldyr
  • Om Mills
  • Merkevarer fra Mills AS
  • Melange
  • Delikat
  • Vita hjertego’
  • Soft Flora
  • Olivero
  • Plantego’
  • Språk
  • Engelsk side
Kaviar på skive

Tre nye måter å spise Mills kaviar på

Mills kaviar smaker av lange tradisjoner. De aller fleste spiser kaviar på den samme måten som de gjorde da de…

Mer om

Tre dipper laget av majones. Foto.

En majones – 10 dipper!

Har du en tube Mills majones for hånden, har du en hel verden av muligheter foran deg. Her får du…

Mer om

Kokt egg på frokostbord. Foto.

Slik får du perfekt kokte egg – hver gang

Liker du egget bløtkokt, smilende eller hardkokt? Her finner du koketider for egg, i tillegg til tips fra Norges fremste…

Mer om

reker og skalldyr er best om vinteren

Derfor bør du spise reker og blåskjell på vinteren

De fleste forbinder reker, blåskjell og andre skalldyr med sommer og sol og sjøskvulp. Men ferske skalldyr er å få…

Mer om

slik får du i barna nok omega3

Slik får du i barna nok omega-3

Omega-3 har mange gode helsegevinster, og er ikke minst viktig for barn. Som forelder kan det føles vrient å få…

Mer om

Hånd som holder opp tube med Mills majones - med ny kork

Vi lanserer ny og forbedret kork på majonestuben

Tykk eller tynn stripe med majones? Med ny kork på Mills majones kan du velge stripestørrelse selv.

Mer om

slik lager du julekalkun

Tipsene som gjør kalkunen perfekt hver gang

Kalkun er blitt et fast innslag på mange norske middagsbord til jul og nyttår. Vi har alliert oss med Nancy…

Mer om

Cathrine Olsen deler dine beste koldtbordtips

Derfor går koldtbord aldri av moten

Visste du at vi startet med koldtbord allerede på 1500-tallet? Norges beste hobbykokk, Cathrine Olsen, deler sine beste tips til…

Mer om

Slik tiner du reker raskt

Frosne reker er et fullgodt alternativ når ferske ikke er tilgjengelige. Men hvordan tiner man dem raskt når gjestene står…

Mer om

Hvor mye reker trenger du?

Reker er fantastisk godt, og veldig enkelt. Alt man trenger for et herremåltid er rekene, loff, Mills majones og sitron.…

Mer om

Kalde reker på varme dager

Det er sommer, det er sol og det er varmt i været. Og i stedet for engangsgrillen som svir gresset,…

Mer om

Telefon

Sentralbord: 22 80 86 00

Forbrukerservice: 800 35 036

Adresse

Sofienberggt 19, 0558 Oslo

Pb. 4644 Sofienberg, 0506 Oslo

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. Her finner du vår personvernerklæring.
Ønsker du å reklamere på et av våre produkter? Her finner du reklamasjonsskjema.