Har du en tube Mills majones for hånden, har du en hel verden av muligheter foran deg. Her får du…
Mer om
Liker du egget bløtkokt, smilende eller hardkokt? Her finner du koketider for egg, i tillegg til tips fra Norges fremste…
De fleste forbinder reker, blåskjell og andre skalldyr med sommer og sol og sjøskvulp. Men ferske skalldyr er å få…
Omega-3 har mange gode helsegevinster, og er ikke minst viktig for barn. Som forelder kan det føles vrient å få…
Tykk eller tynn stripe med majones? Med ny kork på Mills majones kan du velge stripestørrelse selv.
Kalkun er blitt et fast innslag på mange norske middagsbord til jul og nyttår. Vi har alliert oss med Nancy…
Visste du at vi startet med koldtbord allerede på 1500-tallet? Norges beste hobbykokk, Cathrine Olsen, deler sine beste tips til…
Frosne reker er et fullgodt alternativ når ferske ikke er tilgjengelige. Men hvordan tiner man dem raskt når gjestene står…
Reker er fantastisk godt, og veldig enkelt. Alt man trenger for et herremåltid er rekene, loff, Mills majones og sitron.…
Det er sommer, det er sol og det er varmt i været. Og i stedet for engangsgrillen som svir gresset,…