Grønnsaker og dipp i juletreform
Enkel
30 min
Grønnsaker og dipp er et friskt innslag på koldtbordet eller julefesten. Gjør en morsom vri og lag dette spiselige juletreet servert med tre deilige dipper – her bør det være noe for enhver smak!
Ingredienser
1 porsjon
Grønnsakstre
2 stk brokkoli
1 pk gule cherrytomater
1 pk røde cherrytomater
1 stk gul paprika
1 stk rød paprika
2 stk gulrøtter
Ranchdressing
165 gram Mills Ekte Majones
1.5 dl rømme
2 fedd hvitløk
1 ts Worchestershiresaus
0.5 ts hvitvinseddik
0.5 ts pepper
0.15 ts cayennepepper
3 ss finhakket persille
2 ss finhakket dill
1 ss finhakket gressløk
Gurkemeie- og hvitløksdipp
165 gram
0.5 dl rømme
1 ss gurkemeie
2 fedd hvitløk
Holidaydipp
165 gram Mills Ekte Majones
4 ss kefir
1 ts paprikapulver
1 ts løkpulver
0.15 ts cayennepepper
1 fedd hvitløk
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
Grønnsakstre
1. Del brokkolien i buketter og form bukettene som et juletre på et serveringsfat.
2. Skrell gulrøttene og kutt i skiver. Legg nederst på treet som en juletrefot.
3. Skjær av bunnen av den gule paprikaen. Bruk en stjerneformet pepperkakeform for å stikke ut en julestjerne av paprikaen og legg på toppen av treet.
4. Del den røde og den gule paprikaen i runde skiver, del skivene i to og legg de oppå brokkolien som juletreglitter.
5. Legg på cherrytomater som julekuler.
Kommentarer