
Lefserull med laksepålegg og avokado
Enkel
10 min
Lefserull er perfekt fingermat til julens sammenkomster! Disse lefserullene med laksepålegg og avokado har en mild og god smak, er enkle å lage og egner seg veldig godt både som fingermat, på koldtbordet og til lunsj.
Ingredienser
4 porsjon
4 stk store lefser
0.5 stk rødløk
1 stk avokado
1 pose ruccola (ca. 65-75 gram)
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Laksepålegg med vårløk og sitron
Mills Laksepålegg med vårløk og sitron er et smakfullt og sunt fiskepålegg som gjør det enklere å… Les mer
Slik gjør du
1
Brett ut lefsene.
2
Smør et godt lag med Mills Laksepålegg med vårløk og sitron på lefsene.
3
Skjær avokadoen i tynne skiver og finhakk rødløken.
4
Fordel ruccolablader over lefsene før du strør over rødløk.
5
Legg avokadoskivene som en stripe midt på lefsene.
6
Rull lefsene stramt sammen og del dem i tykke skiver.
Kommentarer