Eggesalat er en klassiker som passer til både lunsj, frokost og kvelds. I denne varianten har vi smaksatt påleggssalaten med…
En enkel og frisk druesalat med purre er kjempegodt tilbehør til salt og røkt mat, som for eksempel spekemat og…
Det er lite som slår sprø toast med masse smeltet ost! Dette er en klassiker som er enkel å lage…
Hjemmelaget coleslaw er det perfekte tilbehøret til hamburger, pulled pork og det meste av grillmat. Salaten består av kål og…
Waldorfsalaten er en populær gjenganger på vinterens koldtbord, og passer utmerket til både spekemat og kalkun. Dette er en lettere…
Kun tre ingredienser utgjorde den originale waldorfsalaten som raskt ble en favoritt over hele verden: epler, stangselleri og majones. Det…
Hjemmelaget potetsalat er en allsidig og klassisk tilbehørssalat og et kjent innslag når man serverer alt fra spekemat og grillmat…
Kombinasjonen av peanøtt, sjokolade og karamell er nydelig, og sammen med fersk gjærbakst blir det helt uimotståelig. Prøv denne oppskriften…
Er du glad i kombinasjonen salt og søtt må du prøve denne mørke og saftige brownien med et herlig innslag…
Sarah Bernhard har blitt en julefavoritt i mange norske hjem. Hva med å teste en liten vri neste gang? Peanøttsmør…
En røkt paprikamajones er perfekt følge til nystekte potetbåter, og smaker også nydelig til fiskeburger eller andre fiskeretter av hvit…
Denne dippen er enkel å røre sammen og smaksettes med cheddar, en ost med gode smelteegenskaper og en rund og…
I denne enkle urtemajones har vi brukt timian og persille som passer ekstra godt til kylling. Prøv deg frem med…
I denne chilimajonesen har vi brukt både chilisaus og hakket chili for å få ekstra mye smak og farge, og…
En god hvitløksmajones inneholder akkurat passe mengde hvitløk. Bruker du for mye kan det overdøve de andre, gode smakene i…