Brownies med peanøttsmør og syltetøy

Enkelt
60 min.
Peanøttsmør og syltetøy er en klassisk og populær påleggskombinasjon i USA, som regel servert mellom to brødskiver. Denne nydelige kombinasjonen av søtt og salt passer også veldig godt i desserter og kaker. I denne oppskriften har vi også brukt en pose med brownie-miks, slik at kaken er enda raskere og enklere å lage.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 175 grader.

  2. Lag brownierøre etter anvisning på pakken. Bruk Flytende Melange til røren – da slipper du å smelte smøret.

  3. Pensle en rund kakeform på 24 centimeter eller en langpanne som måler cirka 20×30 centimeter med Flytende Melange, og dekk bunnen med bakepapir. Fordel røren jevnt i formen.

  4. Fordel jordbærsyltetøy og Mills Peanut Butter over røren. Marmorer røren ved å lage mønster med en gaffel.

  5. Stek kaken i rundt 20-25 minutter eller etter anvisning på pakken. Avkjøl i formen.

  6. Pynt gjerne browniesen ved å toppe den med 2 ss syltetøy.

  7. Tips! Skal du lage brownie i langpanne? Da trenger du 225 gram jordbærsyltetøy og 225 gram Mills Peanut Butter til røren. Brownie i langpanne stekes i 25-30 minutter.

Antall porsjoner:

  • 1 pose brownie-miks
  • Flytende Melange (til røren)
  • 150 gram jordbærsyltetøy
  • 150 gram Mills Peanut Butter
  • 2 ss Flytende Melange (til pensling)
  • 2 ss jordbærsyltetøy (valgfritt, til pynt)

Produkter i oppskriften

Mills Peanut Butter

Mills Peanut Butter

Comments

Lignende oppskrifter

Brownies med karamell og sjokolade

Enkelt
50 min.

Brownies med ostekrem

Enkelt
60 min.

Rocky road-brownies

Enkelt
60 min.