Enkle og raske fylte muffins

Enkelt
45 min.
Å fylle muffinsene er enklere enn det ser ut, og en morsom måte å overraske gjestene på. Ved hjelp av en pose lyse muffins og en eplekjernefjerner eller kniv, kan du raskt og enkelt gjøre muffinsene spennende og enda mer smakfulle.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Muffins:

  2. Varm opp stekeovnen til 200 grader.

  3. Rør sammen vann og Flytende Melange i en bolle. Bland inn muffinsposen.

  4. Fordel røren i små eller store muffinsformer, og fyll formene trekvart fulle.

  5. Stek muffinsene på midterste rille. Små muffins stekes i 12 minutter og store muffins i 15-20 minutter, avhengig av størrelse.

  6. La muffinsene avkjøle helt før du fyller dem.

Fyll:

  1. Bruk en eplekjerneutstikker eller en kniv, og lag en grop fra toppen av muffinsen og trekvart ned i muffinsen. Ta vare på det du stikker ut.

  2. Fyll hullet med valgfritt fyll og legg en bit av muffinsen du tok ut på toppen av fyllet.

Melisglasur:

  1. Bland sammen melis, vann og sitronsaft.

  2. Virker melisglasuren for tørr kan du tilsette litt mer vann. Pass på mengden og tilsett aldri mer enn 1 ss av gangen, ellers risikerer du at glasuren fort blir for flytende.

  3. Fordel melisglasur over muffinsene og pynt gjerne med det du har fylt muffinsene med, for eksempel sjokoladesaus eller karamellsaus.

Antall porsjoner:

  • MUFFINS:
  • 1.5 dl vann
  • 1 dl Flytende Melange
  • 1 pose Toro Lyse Muffins
  • FORSLAG TIL FYLL:
  • Karamellsaus , sjokoladesaus, syltetøy
  • MELISGLASUR:
  • 3 dl melis
  • 2 ss vann
  • 1 ss sitronsaft

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Comments

Lignende oppskrifter

Enkle muffins med melisglasur

Enkelt
60 min.

Rask sjokoladekake i langpanne

Enkelt
60 min.

Sjokoladekake i langpanne med daim

Enkelt
60 min.