
Eple crumble kake
En smuldrepai er muligens verdens enkleste dessert, og kan tilpasses sesongens frukt og bær. Server gjerne med vaniljeis eller krem ved siden av.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Del 6 epler i tynne båter.
-
Riv skallet av to lime, bland det med saften av limen og ha det over eplene. Vend godt inn.
-
Rør sammen hvetemel, sukker og flytende Melange.
-
Legg eplene i bunnen av en paiform og strø deigen over.
-
Strø kanel over.
-
Stek kaken ved 200 grader i ca. 25 minutter. Avkjøl litt og server, gjerne med krem eller is. Rasp gjerne litt limeskall over.
Antall porsjoner:
- 6 stk epler
- 2 stk lime
- 200 gram hvetemel
- 100 gram sukker
- 100 gram Flytende Melange med smør- og rapsolje
- 2 ss kanel
Produkter i oppskriften

Kommentarer