Kokostopper

Enkelt
20 min.
Sprø utenpå og saftige inni – kokostopper er populære julekaker og en viktig del av julekosen for mange. De nydelige småkakene er lette å lage og passer derfor ypperlig når du vil bake noe enkelt sammen med barna. I tillegg er kokostoppene naturlig glutenfrie. Oppskriften gir cirka 24 småkaker.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 180 grader. Dekk stekebrett med bakepapir.

  2. Smelt Melange i en liten kasserolle. Sett til side.

  3. Pisk eggehviter og sukker sammen på høy hastighet i 1-2 minutter. Marengsen skal skumme godt og så vidt begynne å toppe seg.

  4. Bland inn kokosmassen og tilsett smeltet Melange mens maskinen går.

  5. Bruk to spiseskjeer til å sette topper med kokosmasse på stekebrettet.

  6. Stek kokosmakronene midt i ovnen i 13-15 minutter, til de begynner å få farge på toppen.

  7. Avkjøl helt på rist før kakene løftes bort bra bakepapiret. Oppbevares i en lufttett boks.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Bilde av Melange folie

Melange

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Kokosmakroner

Enkelt
30 min.

Kokosflarn

Enkelt
30 min.

Mandelflarn

Enkelt
40 min.