Kremet pasta med røkelaks og asparges

Enkelt
30 min.
Pastaen er, med sin milde og anvendelige smak, en klar middagsfavoritt i mange hjem. Her har vi gitt pastaen følge av en fyldig og kremet ostesaus, smakfull røkelaks og frisk asparges i en ny middagsfavoritt hvor alle de gode smakene kommer til rette. Kremet pasta med røkelaks smaker like godt kald som varm, og kan derfor fint pakkes ned i matpakken.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Ostesaus:

Varm opp en kjele på middels sterk varme. Smelt Melange i kjelen og rør inn hvetemel.

Ha i kremfløte og melk, og kok opp sausen. Skru ned varmen til lav.

Riv parmesanosten og sitronskallet på et fint rivjern. Press ut sitronsaften i sausen og ha i sitronskall og parmesanost.

Smak til med salt og pepper.

Pasta:

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Ha i aspargesen og kok den i 2 minutter. Skyll den umiddelbart under kaldt vann slik at den slutter å koke.

Vend pastaen inn i sausen.

Kutt røkelaksen og aspargesen i biter og vend de inn i pastasausen.

Kremet pasta med røkelaks smaker godt med finhakket dill som du kan drysse over rett før servering.

Antall porsjoner:

  • OSTESAUS:
  • 2 ss Flytende Melange
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl kremfløte
  • 2 dl melk
  • 50 gram parmesan
  • 0.5 stk sitron, saft og skall
  • 1 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • PASTA:
  • 500 gram pasta
  • 100 gram asparges
  • 150 gram røkelaks
  • 2 ss dill

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Foliebakt fisk og grønnsaker

Enkelt
30 min.

Kylling med grønnsaker

Enkelt
20 min.

Pai med skinke og spinat

Enkelt
90 min.