
Kremet pasta med røkelaks og asparges
Pastaen er, med sin milde og anvendelige smak, en klar middagsfavoritt i mange hjem. Her har vi gitt pastaen følge av en fyldig og kremet ostesaus, smakfull røkelaks og frisk asparges i en ny middagsfavoritt hvor alle de gode smakene kommer til rette. Kremet pasta med røkelaks smaker like godt kald som varm, og kan derfor fint pakkes ned i matpakken.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
Ostesaus:
Varm opp en kjele på middels sterk varme. Smelt Melange i kjelen og rør inn hvetemel.
Ha i kremfløte og melk, og kok opp sausen. Skru ned varmen til lav.
Riv parmesanosten og sitronskallet på et fint rivjern. Press ut sitronsaften i sausen og ha i sitronskall og parmesanost.
Smak til med salt og pepper.
Pasta:
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Ha i aspargesen og kok den i 2 minutter. Skyll den umiddelbart under kaldt vann slik at den slutter å koke.
Vend pastaen inn i sausen.
Kutt røkelaksen og aspargesen i biter og vend de inn i pastasausen.
Kremet pasta med røkelaks smaker godt med finhakket dill som du kan drysse over rett før servering.
Antall porsjoner:
- OSTESAUS:
- 2 ss Flytende Melange
- 2 ss hvetemel
- 2 dl kremfløte
- 2 dl melk
- 50 gram parmesan
- 0.5 stk sitron, saft og skall
- 1 ts salt
- 0.5 ts pepper
- PASTA:
- 500 gram pasta
- 100 gram asparges
- 150 gram røkelaks
- 2 ss dill
Produkter i oppskriften

Kommentarer